
Potrebujeme:
- Baklažán, ryža, kuracie mäso (prsia alebo stehná), soľ, čierne korenie, nové korenie, škorica, pražené mandle
Ako nato:
Baklažán nakrájame na kúsky a upečieme ho na panvici. Následne uvaríme kuracie mäso vo vode s celým čiernym korením, škoricou, novým korením a soľou. Po uvarení mäso nakrájame na malé kúsky. Následne dáme do ďalšieho hrnca ryžu, na ňu upečený baklažán a naň uvarené kuracie mäso. Pridáme soľ, čierne korenie, nové korenie, škoricu a na to dáme znova ryžu, baklažán a mäso, opäť čierne a nové korenie a škoricu. Ako poslednú vrstvu na vrch dáme opäť ryžu. Zalejeme to horúcim vývarom z kuracieho mäsa, ktoré sme predtým varili. V tomto vývare všetko povaríme, kým bude ryža hotová. Na koniec pridáme na vrch na ozdobu pražené mandle. Dobrú chuť :)