To najdzdravšie pre Vašu rodinu
Diviak na kuriatku a ryža
Diviak na kuriatku a ryža
fajná divinka

Autor: Andrej


Potrebujeme:

  • 100g ryže
  • Diviačiu panenku (150g na porciu)
  • 30g kuriatok
  • Smotana na varenie
  • Muškátový oriešok
  • Mlieko
  • Tymián
  • Korenie
  • Soľ
  • Cesnak
  • Cibuľa

Ako nato:

Panenku z diviaka si nasolíme, pridáme cesnak a tymián, cibuľku a dáme piecť do rúry. Omáčku z kuriatok pripravíme tak, že kuriatka poriadne umyjeme, opečieme a pridáme mlieko, smotanu na varenie a muškátový oriešok. Pridáme soľ, korenie a omáčku varíme do zhustnutia. Mäso po upečení nakrájame na plátky. Podávame s kuriatkovou omáčkou a chutnou, uvarenou ryžou, ku ktorej môžeme pridať nejakú čerstvú zeleninu. Dobrú chuť.

Pre pridanie receptu
musíte byť prihlásený!


Registrácia