To najdzdravšie pre Vašu rodinu
Bravčové mäso na hríboch
Bravčové mäso na hríboch
Mňamka.

Autor: Edit


Potrebujeme:

  • 600 gr bravčová krkovička
  • 60 gr dubáky sušené
  • 1 ks bujón hovädzí
  • 5 pol.lyž. múka hladká
  • 50 ml olej
  • 1 ks menšia cibuľa
  • podľa potreby voda
  • , ml.č.korenie soľ

Ako nato:

na oleji podusíme cibuľu, opečieme na plátky pokrájané mäso a pridáme vo vode opláchnuté sušené hríby, podlejeme vodou, aby bolo mäso zarovno s vodou, dáme hov.bujón a dusíme zakryté cca 30 minút kým nie je mäso mäkké, urobíme zápražku a zahustíme, aby bolo dosť šťavy, ak treba dolejeme aj vody, podľa potreby dosolíme a dokoreníme. Takto sa dá pripraviť aj hovädzie mäso

Pre pridanie receptu
musíte byť prihlásený!


Registrácia