To najdzdravšie pre Vašu rodinu
Pórová ryža s krkovičkou
Pórová ryža s krkovičkou
v pikantnej omáčke

Autor: Andrej


Potrebujeme:

  • 100g ryže
  • 150g bravčovej krkovičky
  • Chilli
  • Solamyl
  • Worcester
  • Cibuľa
  • Pór
  • Soľ
  • Korenie

Ako nato:

Krkovičku si nakrájame a na panvičke upečieme. Keď je mäso hotové do výpeku pridáme nakrájanú cibuľku. Trošku je opražíme asi tak minútku a podlejeme trošku vodou. Pridáme worcester, chilli a solamyl na zahustenie. Potom asi 3 – 4 minútky povaríme. Ryžu si prepláchneme pod studenou vodou a uvaríme vo vode alebo ju pečieme v rúre. Keď je hotová na tanieri ju posypeme čerstvým na drobno nakrájaným pórom. Dobrú chuť.

Pre pridanie receptu
musíte byť prihlásený!


Registrácia