To najdzdravšie pre Vašu rodinu
Ryžový pilaf
Ryžový pilaf
Je vynikajúci a jednoduchý, odporúčam

Autor: Trdlo


Potrebujeme:

  • 250g ryže, 1/2 l zeleninového vývaru, 5 ks šafránu, 1 cibuľa jemne nakrájaná, 2 nakrájané stonky zeleru, 1 väčšia nakrájaná cibuľa, 2 lyžice masla, 3 lyžice oleja, hlávka brokolice - 5 min povarená a rozobratá na ružičky, soľ

Ako nato:

Ryžu za stáleho miešania opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme vývar, šafrán a podusíme cca 35 min. Podľa potreby pridáme vývar alebo vodu. Na masle orestujeme cibuľku, zeler a mrkvu. Ak je ryža uvarená, vmiešame do nej orestovanú zeleninu. Pred podávaním obložíme brokolicou.

Pre pridanie receptu
musíte byť prihlásený!


Registrácia